UW EVENEMENT

De Sterren Chef maakt uw evenement méér dan compleet en zorgt voor een culinaire ervaring voor u en uw gasten om nooit meer te vergeten! Wij gaan met u en de Chef aan tafel om uw wensen en het menu te bespreken.

Wordt het een informeel feest, is het een netwerkborrel of een gala? 

Thuis, in uw bedrijf of op locatie? 

Wilt u met vrienden bij u thuis op niveau dineren of tijdens uw zakelijke (board)meeting uw relaties verrassen? 

Sterren Chef kan al uw wensen inwilligen!

U kunt afzonderlijk de Chef boeken en indien gewenst kunt u gebruik maken van onze vele extra services. 

We zijn er om u culinair van dienst te zijn én u met een ster te ontzorgen!

evenement mobile 1

Ons is niets te veel!

Staat uw wens er niet tussen?

Voor ons geen probleem.

Wij vinden de juiste oplossing!

services

Wijnen

Wij kunnen zorgen voor bijpassende wijnen en champagane. Heeft u uw eigen wijnkelder dan geeft de Chef graag tips welke wijnen bij de gerechten passen. Wilt u dat wij de wijnen en Champagne verzorgen dan beloven wij u dat dit een fantastische wijn/spijs combinatie wordt.

Keukenbrigade

Heeft u zelf keukenpersoneel ingehuurd, dan komt onze Chef graag met hen in contact om het evenement  te bespreken. Indien gewenst kan de Chef natuurlijk ook zijn eigen team meenemen, zij zijn goed op elkaar ingespeeld. 

Bediening

De Chef en zijn keukenteam kunnen natuurlijk niet zonder een uitstekende bediening. Sterrengerechten dienen met een sterrenlach door gekwalificeerd horeca personeel geserveerd te worden.Indien nodig verzorgen wij graag horecatoppers van niveau.

Diversen

Op het vlak van meubilair, inrichting, sfeerdecoratie, servies, bloemen, podia, geluid, techniek, etc. zorgen wij met onze partners voor de hoogste standaarden. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde leveranciers uit de evenementenbranche..

Muziek

Alles smaakt beter met muziek. Wilt u een dj die uw diner sfeer geeft met lekkere grooves of jazz muzikanten tijdens uw borrel? Wilt u liever een singer songwriter of zelfs een heerlijke soul band met live muzikanten?  U vraagt, wij draaien!

Organisatie

Indien u wenst namen wij alles voor u uit handen:: uitnodigingen, menukaarten, wijnen, entertainment tot de volledige organisatie. Wij horen het graag!