Over ons

Sterrenchef.com is het professionele bureau om een bekroonde Chef te boeken voor uw evenement. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Met veel passie bereiden onze Chefs de lekkerste gerechten. Wij zorgen voor de organisatie zodat zij zich puur kunnen richten op het creëren van culinaire hoogstandjes.

U kunt de Sterren Chef boeken voor al uw borrels, diners, recepties en andere events waar eten van uitmuntende kwaliteit bij hoort. Of boek een chef voor een master class, workshop, teambuilding of inspirerende speech.

Sterren Chef onderscheidt zich doordat al onze Chefs minimaal 1 Michelinster hebben verdiend. Dat zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor u en uw gasten.

Want zoals u weet, liefde gaat door de maag!

Werkwijze

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een Chef kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier een email sturen. Mocht u al precies weten wat u wilt, kunt u via het online formulier offerte opvragen.

Nadat wij uw wensen hebben besproken gaan wij in contact met de desbetreffende Chef(s). De gerechten of culinaire hapjes spelen hierbij een belangrijke rol.

Wilt u bijvoorbeeld een menusuggestie van de Chef of wilt u het menu zelf bepalen? Draagt u zelf zorg voor bijpassende wijnen of wilt u dat aan de Chef overlaten? Zo zijn er tal van zaken die van belang zijn om uw evenement tot een culinair succes te maken. 

 Wanneer wij van alle informatie zijn voorzien ontvangt u van ons een offerte. Wanneer u akkoord bent, maken we (indien nodig) gezamenlijk een afspraak met de Chef om uw wensen van top tot teen door te nemen.

Maximaal culinair genieten op uw evenement!