Sander Spruijt

de burgemeester 3

"verFIJNDE SMAAKCOMBINATIES OP TOPNIVEAU"

Ik ben geboren en getogen in Montfoort en bestier sinds augustus 2013 de keuken van restaurant De Burgemeester. Ik ben zeker geen onbekende in Linschoten, want ik ben hier ooit als leerling-kok begonnen. Later kwam ik als zelfstandig werkend kok terug bij De Burgemeester en werkte mij op tot souschef. 

Toen De Burgemeester in 2010 de Michelin ster kreeg toegewezen, was ik de tweede man in de keuken.

Ik heb me als kok steeds verder ontwikkeld en heb onder andere in de keuken van ‘De Nederlanden’* in Vreeland en bij ‘Ciel Bleu’** in Amsterdam gewerkt. 

Ik kook met een focus op smaak en met verse topproducten, zoveel mogelijk van het seizoen. En dat kunt u proeven. Verfijnde smaakcombinaties op topniveau.

Creatief, innovatief, puur, koken met veel passie en bezieling zijn de speerpunten in mijn leven.

Langoustine gevuld met runder tartaar papaja en vadouvan.

genieten als je met het hele team een geweldige beleving neer hebt gezet.

Joselieto varken liefst mooi stuk presa.

bloemkool wat bij wijze van spreken al 6 uur heeft gekookt.

innovatief klassiek Franse basis met internationale invloeden.

Geranium Kopenhagen.

Bangkok (de diversie tijd in deze stad, cultuur en eten is geweldig).

Italië (het weer en de mooie wijnen).

mijn gezin, voetbal en uiteraard eten en drinken.

rust en een motivatie.

ik heb nooit ergens spijt van

wandelen door de Highlanden van Schotland.

gezin op 1 dan eten drinken en onze moestuin.

een mooie bekroning op het harde werk.

mij zelf en ons team elke dag beter willen zijn dan de dag er voor.

ons restaurant bekend staat om onze zeer uitgebreide wijnkaart. Van het Amerikaanse magazine Wine Spectator, hebben wij al tien jaar op rij, de erkenning van ‘Best Of Award Of Exellence’ gekregen.

krijgt u geen spijt! Ik luister naar elke wens die u heeft én niet kunnen komt niet in mijn woordenboek voor.

de burgemeester 11
de burgemeester 5

mijn Restaurant

In het prachtige Oud-Hollandse dorpje Linschoten, vind je restaurant De Burgemeester. Anne heet je van harte welkom in het voormalige raadhuis van de gemeente Linschoten Snelrewaard waar we een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. 

Sander en Anne Spruijt hebben onlangs een frisse start genomen door het restaurant volledig duurzaam te vernieuwen. “Het nieuwe interieur zorgt voor een moderne look en het geeft ons de mogelijkheid om onze gasten de totaalbeleving te geven die wij wensen.

 

mijn Restaurant

In het prachtige Oud-Hollandse dorpje Linschoten, vind je restaurant De Burgemeester. Anne heet je van harte welkom in het voormalige raadhuis van de gemeente Linschoten Snelrewaard waar we een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. 

Sander en Anne Spruijt hebben onlangs een frisse start genomen door het restaurant volledig duurzaam te vernieuwen. “Het nieuwe interieur zorgt voor een moderne look en het geeft ons de mogelijkheid om onze gasten de totaalbeleving te geven die wij wensen.

de burgemeester 11
de burgemeester 5