andré van alten

andré van alten

andre van alten 2

"ik ga er voor de volle 100% voor"

Op de plek waar mijn opa met zelfgemaakte kroketten en frikandellen ooit een cafetaria begon, nam ik het restaurant over van mijn ouders. Daar groeide La Provence uit van een gezellig huiskamerrestaurant tot een plek voor puur culinair genieten. 

Ik groeide op in een horecafamilie op de Utrechtse Heuvelrug. Al op zeer jonge leeftijd was ik bij mijn vader in de keuken te vinden. Als tiener werd mijn tijd grotendeels opgeslokt door de topsport, maar uiteindelijk koos ik voor een carrière in de keuken.

Sinds 2000 ben ik patron cuisinier van La Provence in Driebergen-Rijsenburg. Met dezelfde toewijding, volharding en discipline die mij in de sport vooruit brachtte, stortte ik mij op mijn  gerechten en in 2011 mag ik een Michelinster achter mijn naam schrijven. Niet gek toch, voor iemand die tot die tijd nooit ook maar één dag in een sterrenkeuken heeft gestaan.

Innovatie en vernieuwing staan hoog in mijn vaandel. Ik ga er voor de volle 100% voor om iedere gast een top avond te bezorgen. Uit eten gaan is een feestje, waarbij persoonlijke aandacht, attente bediening en vrolijkheid heel belangrijk is. Ik en mijn team willen onze gasten verwennen met nieuwe verrassende creaties, smaakexplosies en topkwaliteit, tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat ons restaurant toegankelijk en sfeervol blijft! 

ons Restaurant

Voor culinair genot zit je zeker goed bij La Provence. Ons restaurant is jong en dynamisch en wij streven altijd naar vernieuwing in de culinaire beleving van onze gasten. Aan persoonlijke service hechten wij veel waarde, wat resulteert in een ongedwongen en gezellige sfeer. Ons bedieningsteam stelt de meest waanzinnige combinaties samen van gerechten en wijnen. Bij ons krijgt de klassieke Franse cuisine een modern jasje. 

Kwaliteit en liefde voor mooie producten ontmoeten hier de vriendelijkheid en gezelligheid van weleer.

andre van alten 9
andre van alten 3

ons Restaurant

Voor culinair genot zit je zeker goed bij La Provence. Ons restaurant is jong en dynamisch en wij streven altijd naar vernieuwing in de culinaire beleving van onze gasten. Aan persoonlijke service hechten wij veel waarde, wat resulteert in een ongedwongen en gezellige sfeer. Ons bedieningsteam stelt de meest waanzinnige combinaties samen van gerechten en wijnen. Bij ons krijgt de klassieke Franse cuisine een modern jasje. 

Kwaliteit en liefde voor mooie producten ontmoeten hier de vriendelijkheid en gezelligheid van weleer.

andre van alten 3
andre van alten 9